Tämä viikko oli viimeinen treeniviikko meidän salilla ennen määräämättömän mittaista kesätaukoa. Itse en aio kesällä taukoja pitää, vaan reenailen aluksi kesäkuussa yksityisopetuksessa ja sitten heinä-elokuun toisen seuran riveissä. Tuntuisi hölmöltä heittää elämäni ainoa liikuntaharrastus, johon olen suhtautunut edes jotenkin intohimoisesti romukoppaan muutamaksi kuukaudeksi.

Tämä viikko näyttää menevän kuitenkin melko totaalisesti päin persettä treenien suhteen. Alkuviikon treeneistä luistelin ja vetosin perhesyihin (syitähän ei tarvitse koskaan selitellä kuin itselle) ja tämäniltaiset treenit jätin väliin yksinkertaisesti silkan väsymyksen takia. Vaikka edellisiltana (kuten en yli puoleentoista vuoteen muinakaan iltoina) en ollutkaan viinaksia vedellyt, venähti ilta asiakkaiden kanssa yli kahteen ja se kostautui aamulla, työpäivän aikana ja illan treeneistä vetäytymisenä.

Ensi viikko onkin sitten se ihan oikea lomaviikko, jolloin pötkötellään ruoto ojossa etelän lämmössä ja palataan takaisin ruotuun ja blogiin kesäkuun toisella viikolla. Tuolloin starttaa myös yksityisopetus. Eli jos minusta ei viikkoon kuulu, rakkaat 14 lukijaani (www.blogilista.fi -sijoitukseni tänään), niin huoli on aiheeton. Palaan, vaikkette haluaisikaan.