Olin hieman skeptinen hotellimme nyrkkeilykurssista, mutta kun vaimo kavaisi aamulla vesijumpassa, alkoi pelko hiipia. Vesijumppaa oli vetanyt kuulemma aivan sairas espanjalaisnainen ja treenit olivat kuulemma todella rankat.

Niinpa oli nyrkkeilytreenitkin. Treeneja veti todella iso, kiireesta kantapaahan tatskattu brittikundi, jonka hauiksen ymparysmitta oli suurin piirtein reiteni paksuinen. Taustakartoitukseksi ukko kysyi, olenko nyrkkeillyt ja vahingossa kerroin harrastavani thainyrkkeilya. Lieko siita innostunut, mutta sain paukutella 20 minuuttia pistareita,vasen-oikea-vasen-oikea-vasen-oikea -sarjat olivat sielta kevyimmasta paasta. Aivan kuin tama ei olisi ollut tarpeeksi, sitten viela kaverin kanssa pistareita 10 minuuttia ja sitten aivan sairas kuntopiiri lopuksi. Elamani parhaimmat nyrkkeilytreenit, voin kylla kertoa. Koutsi tiesi tarkalleen mita teki ja sai jengista todella kaiken puristettua irti.

Eika treeneissa todellakaan vilissyt ylipainoisia britteja, vaan mina, muutama marokkolainen lihaskimppu seka kuusi vuotta taalla asunut brittijamppa, jonka kanssa vahan sparrailtiin. Kaveri oli aloittanut treenit kaksi viikkoa sitten ja suosittelin hanelle myos thainyrkkeilya.

Ai niin, kavin muuten eilen illalla kokeilemassa hotellin salia. Hakkasin 20 minuuttia sakkia ja periaatteessa potkin koko ajan. En ole juurikaan potkinut, joten aamulla jalat huusi hoosiannaa ja saaret oli mustelmilla. Mutta silti, mahtava laji.

Ajattelin paattaa lomaviikon viela perjantain nyrkkeilytreeneihin.