Eilen tuli taas käväistyä tekniikkatreeneissä. Ekat puoli tuntia väännettiin todella kovalla sykkeellä noin kaksi minuuttia kestäviä harjoituksia minuutin palautuksilla. Ohjelmassa oli esim 10 vatsaa, 10 punnerrusta, 10 selkäliikettä, 10 kylkiliikettä, 10 kyykkyä, 10 etunojahyppyä ja sitten minuutti rauhoittelua. Kaikkien sarjojen aikana juostiin salia samalla ympäri ja käskystä tehtiin liikkeitä. Vaihdellen parin minuutin sarjoihin saattoi kuulua varjonyrkkeilyä käsipainoilla, potkusarjoja (perus- ja polvipotkut) ja lihaskuntoliikkeitä vaihtelevalla temmolla. Todella kova ja hyvä harjoitus. Ei tullut sykemittaria mukaan, mutta veikkaisin, että aika maksimeilla mentiin.
Sitten vedeltiin välineisiin erilaisia lyöntisarjoja ja potkut perään. Alussa neljä lyöntiä ja potku ja lopussa kuusi lyöntiä ja potku. Kun en ole vielä oikein tottunut itse välineitä pitämään, oli koordinaatiossa vähän hakemista suora-suora-koukku-uppari-koukku-suora -tyyppisissä sarjoissa tyynyjen pitämisessä. Tyynyjen pitämisessä muutenkin taatusti kehittyy ajan kuluessa ja käteen kasvavat valtaisat mustelmat varmasti nekin ehkä pienenevät.
Lopussa vedettiin treenivälineet niskaan ja kaveri heitti lyöntejä ja potkuja ja vastustajan piti niitä sitten kontrailla. Harjoitus oli oikeastaan ensimmäinen kunnon tuntuma siihen, millaista sparri saattaa olla. Lyöntien tulossa kohdalla tulee vaistonvaraisesti arasteltua aivan hirveästi ja käännettyä päätä sivulle. Ei mikään paras mahdollinen suojautuskeino, muutaman kerran nenä ottikin osumaa. Oikeastaan lyönnit vain otti vastaan ja keskittyi tulevan potkut torjuntaan sen kummemmin iskuista välittämättä. Tämä taktiikka toki toimi, kun tiedossa oli pelkkiä suoria, mutta jos lyöjä olisi saanut valita suorien, koukkujen ja uppareiden väliltä, olisin saanut taatusti kunnolla kuonooni.

PS. Paino junnaa edelleen grammalleen samoissa lukemissa kuin aiemminkin, eli 87,6 kiloa. Ei minkäänlaista tippumista näköpiirissä. Oon nyt laskeskellut itselleni todella tiukan dieetin 1750 kcal päivässä ja olen siinä pysynytkin, mutta toistaiseksi tulokset ovat olleet laihoja. No, ehkä syssymmällä.