1. Jos ei pääse joka päivä treeneihin, niin mitä muuta kannattaa treenata?
2. Jos juoksee, niin miten kannattaa juosta?
3. Jotkut sanoo, että pitäisi juosta hitaasti lönkytellen kuin Rocky konsanaan, jotkut sanovat että pitäisi juosta kovempaa. Mikä on oikea vastaus?
4. Jos ei jaksa juosta, niin mikä olisi seuraavaksi paras vaihtoehto?
5. Jos ei jaksa uida/hiihtää/käydä salilla/, niin mitä sitten kannattaisi tehdä?
6. Onko salilla käyminen syntiä?
7. Jos nyt kuitenkin käy salilla, niin pitäähän siellä käydä silleen, ettei vahingossakaan kasvata isoja lihaksia?
8. Miten saa painon tippumaan nopeasti?
9. Jos nyt kuitenkin haluan mässätä ja herkutella, enkä oikeastaan jaksa edes treenata kovinkaan paljon, niin miten sen painon sitten saa tippumaan?
10. "Moi, oon 20-v kundi ja haluaisin kysyä, oonko liian vanha aloittamaan thainyrkkeilyn? Ps. mitat 190cm/93 km, oonx mä liian lihava?"

Ja lisäähän näitä löytyy jos miltä nettifoorumilta. Kuten joku viisas joskus on sanonut, jos tietoa haluaa, kannattaa sitä etsiä jostain muualta kuin netistä. Sen on saanut huomata ah, niin monessa hommassa ennenkin. Oli sitten kyse juoksusta, painonpudotuksesta, kitaransoitosta tai vaikka kasvimaan kitkemistä, niin vanha totuus on, että vastauksia on vähintään yhtä monta kuin kysyjiäkin.

PS. Olihan ne eilen treenitkin. Tekniikkahommia ja pääasiassa jalat edellä mentiin. Vähän vähemmän kankeaa oli nyt kun sunnuntaina, mutta edelleen vähän elokuun alkaessa on homma ollut hakusessa.