Paluu arkeen ja tänään oli edessä ensimmäiset tekniikkatreenit ihan ryhmässä eli yksityistunnit ovat nyt toistaiseksi taaksejäänyttä elämää ja seuraavat kuukaudet reenataan lompakkoystävällisemmällä metodilla. Salilla oli eksoottinen tunnelma jo alkumetreillä, edellinen porukka oli päättämässä treenejään ja ilmastosta tuli mieleen muutaman vuoden takainen reissu Singaporeen. Poressa oli tosin se hyvä puoli, että viiden minuutin trooppisen "saunan" jälkeen pääsi ostoskeskukseen tai taksiin vilvoittelemaan, salilla tätä luksusta ei tietenkään ollut. Mutta reenaamaanhan sitä oltiin tultu eikä valittamaan.

Heinäkuusta huolimatta porukkaa oli aika mukavasti. Alkulämpöjä ei sen kummemmin tarvinnut ottaa, mitä nyt vähän pomppi paikallaan tropiikissa ja venytteli lihakset kevyesti kuntoon. Koko tunti oli pariharjoittelua ja reenit aloiteltiin 3x4 minuutin vedoilla välineisiin. Ensimmäiset kaksi erää välineitä pitävä kaveri pyysi aina potkuja ja lyöntejä sekalaisessa järjestyksessä. Eteen saattoi tulla lyöntisarjoja ja heti perään torjuntapotkuja ja niin edelleen. Voin kertoa, että neljän minuutin erät tuntuvat kokemattomalle TODELLA pitkiltä. Viimeisessä erässä valmentaja huikkasi väliin omia sarjoja, joita saattoi olla esimerkiksi 5-10 potkua kummallakin jalalla tai täyslaidallinen polvipotkuja siten, että kaveria napattiin kaulasta kiinni.

En ole itse aiemmin välineitä pitänyt kaverille, joten vähän oli hakemista siinä touhussa. Kuntoilusta käy myös välinetreeni pitäjälle, sen verran mukavasti potkut tyynyihin kajahtavat.

Välinetreenien jälkeen harjoiteltiin muutama erä erilaisia pysäreitä mm. peruspysäriä, pysäriä siten, että lantio kääntyy pysärin lopussa (aivan kuten peruspotkussakin) ja pysäreitä vauhdin kanssa sekä hyppypysäreitä.

Treenin lopuksi vedettiin vielä vuoronperään lyöntisarjoja esim. etu-taka-taka-suorat, etu-taka-taka-vasen koukku ja lopuksi vielä minuutin verran täyttä mättöä tyynyihin 10 sekunnin erissä.

Hyvin kulki treenit ja vaikka oli melkein pari viikkoa edellisistä harjoituksista, niin silti jaksoi ja pysyi suurin piirtein pystyssä koko tunnin ja vartin ajan. Tästä se taas lähtee.
Dieetti ahdistaa vähän ajatuksen tasolla, mutta eiköhän se viikon totuttelun jälkeen ala menemään. Hankalinta on kaikenmaailman pullista, jätskeistä ja karkeista luopuminen, varsinkin kun niitä on tätä ennen tullut popsittua melkoisen tiiviiseen tahtiin. Mutta mitäpä ei mies thainyrkkeilyn eteen tekisi ;-)