Heinäkuussa tuli treenattua seuraavanlaisesti:

Lajitreenejä 6 kappaletta

Kuntosalitreenejä 4 kappaletta

Lenkkejä 5 kappaletta, yhteispituus 25,4 kilometriä

Kaikkiaan heinäkuussa tuli siis huhkittua tavalla tai toisella 15 kertaa. Määrään täytyy olla tyytyväinen, varsinkin kun heinäkuulle sattui viiden päivän sairasteluputki sekä yhdeksän päivän lomareissu, jonka aikana ei tullut niin aktiivisesti treenattua kuin normaalisti.

Sitten toiseen murheenkryyniin, dieettiin.

Olen pitänyt heinäkuun alusta enemmän tai vähemmän ruokapäiväkirjaa ja laskeskellut kalorit aika tarkasti. Jos nyt Afrikan reissua ei lasketa, en ole luistanut tästä ruokapäiväkirjan pitämisestä kertaakaan.

Kaikkiaan 10 päivän ajalta heinäkuussa ei löydy merkintää, muuten päiväkirja kertoo osapuilleen näin. Keskimäärin tarkoitus on syödä noin 1750 kaloria päivässä, treenipäivinä toki enemmän.

Merkittäviä poikkeamia ruokapäiväkirjassa on ainoastaan muutamia:

2.7. kaloreita 2019 (ylimääräiset kalorit palautusjuomasta, ei treenejä)

24.7. kaloreita 2655 (-liikunta 542 kaloria, jää 2113 kaloria. Syy: Hampurilaisasteria, ensimmäinen viikkokausiin)

25.7. kaloreita 2368 (syy toinen HAMPURILAISATERIA, perhana. Tuli oltua ulkona ja yöpalaa teki mieli)

27.7. kaloreita 2042 (syy: grillausta. Herkkusieniä, kanan sisäfilettä, lounaaksi lohta.)

29.7. kaloreita 2016 (syy lämminsavustettu lohi, karjalanpiirakat)

Niin ja kiitoksia vielä Southpawlle (http://southpaw.vuodatus.net/) palkinnosta. En vielä uskalla laittaa palkintoa esille, kun en edes lue seitsemään blogia, joille voisin palkinnon jakaa eteenpäin. Kiitoksia kuitenkin tuhannesti Southpawlle!

Tulihan sitä tänään käytyä myös treenaamassa pitkästä aikaa. Kahden viikon tauko tuntui treeneissä ja hiki meinasi tulla aika rankastikin. Tänään keskityttiin tekniikkatreeneissä pelkästään alapotkuihin ja niiden eri variaatioihin. Osumaa tuli myös otettua varsinkin reiteen, joten täytyy katsoa mikä olo on jaloissa aamulla. Tällä hetkellä venyttelynkin jälkeen ovat jalat aika rapsakan tuntuiset, täytyy sivellä vielä jotain kaapista kenties löytyvää kylmägeeliä reiteen ja painua pehkuihin.