Kaikkea hyvää ei tietenkään voi saada kerralla. Nyt kun olen saanut liikuntaharrastuksen alkuun, täytyisi samalla remontoida myös ruokavaliota. Se onkin helpommin sanottu kuin tehty, varsinkin kun viimeisten vuosien aikana ainoa ruokavaliosta huolehtiminen on liittynyt siihen, että onhan varmasti tarpeeksi sapuskaa tullut päivän aikana kupuun ahdettua.

Omalta kohdaltani uskallan heittää väitteen, että on paljon helpompaa juosta lenkki, jossa kuluttaa 600 kaloria kuin yrittää lenkin jälkeen olla "tuhoamatta" menetettyjä kaloreita kaikenmaailman berliininmunkeilla ja bicmaceilla.

En jaksa kuitenkaan toistaiseksi suhtautua vielä asiaan kovinkaan vakavasti. Ruokavalioni ei tälläkään hetkellä ole mitenkään sairaan epäterveellinen, puhtaaksi salaatinpuputtajaksi minua tuskin koskaan saa, eikä pari munkkia silloin tällöin ole kenellekään pahitteeksi. Ja jos Mäkkärin autokaistalla pystyn edes kaksi kertaa kymmenestä vaihtamaan sen isoimman ja rasvaisimman ateriani salaattiin, voin onnitella itseäni.

Paino on viimeisten viikkojen aikana pysynyt melko lailla samana, joskin kropan kiinteytymisessä on nähtävissä pieniä merkkejä. Kevään merkkejä.