On ollut vähän kaksijakoinen viikonloppu. Toisaalta on tullut sportattua aika hyvin; tänäänkin aamu alkoi 8 kilometrin pyörälenkillä lasten kanssa ja sitten vielä iltapäivällä kävin treeneissä. Hauskat treenit oli, vaikka tunsin koko ajan itseni tosi kömpelöksi ja tuntui siltä, ettei tässä viimeisten kuukausien aikana ole opittu mitään. Meitä oli treenaamassa vain kuusi tyyppiä, joten salilla oli mukavasti tilaa temmeltää. Kunnossakin on vielä kehittämistä ja paljon: viisi erää välineitä tuntui IKUISUUDELTA ja hikeä lensi varmaan ainakin muutaman litran verran.
Eli on tullut sporttailtua. Mutta toisaalta, onpa tullut mässäiltyäkin, pitkästä aikaa. Eilen meni suklaata, pullaa ja kaikenlaista muuta epäterveellistä kupuun ihan urakalla. Kaiken kruunasi vielä nakit, lihapullat, ranskalaiset ja perunasalaatti. Huh hei. Paljon paremmin ei mennyt tänäänkään, kun päädyttiin iltapuolella tuttavaperheen luo grillaamaan pihviä, makkaraa, maissia ja niin edelleen.
Toisaalta ja toisaalta. Olen kyllä pystynyt pitämään dieetin aika hyvin hanskassa, joten en osaa tuntea huonoa omaatuntoa viikonlopun mässäilystä. Ja jos nyt oikein ruvetaan laskemaan, niin eiköhän tuossa ole kaloreitakin palanut ihan mukavasti, että parit karkit & grilliherkut eivät itse asiassa kovinkaan pahasta taida olla.... Ainakaan välillä.

PS. Laskinpa huvikseni karkealla kalorilaskurilla viikonlopun urheilut: 2300 kaloria. Mässyjen kaloreita en edes viitsi ruveta laskemaan...