Viikonlopusta toivuttuani alkoi taas arki ja maanantain tekniikkatreenit. Oli harvinaisen hyvä fiilis mennä reeneihin, joten lähti alusta asti kulkemaan tosi hyvin. Heti startissa vedettiin kamat niskaan ja treenattiin parin kanssa alkulämmittelynä kevyitä potkuja vuoronperään, potku-torjunta-kontraus -yhdistelmiä ja potku-taakseväistö-kontraus -yhdistelmiä, vanhaa tuttua. Tämän jälkeen treenailtiin kyynärpäitä erilaisissa muodoissaan, mm. kyynärpää-polvi-kyynärpää ja niin edelleen. Kyynärpääiskujen kanssa (niin kuin aika monen muunkin tekniikan kanssa) on paljon tekemistä.
Sitten tuli mielenkiintoinen sykkeennostatusharjoitus. Toinen piti "bussinpenkkiä" ja ensin 30 sekuntia alapotkuja löysällä temmolla, sitten 5xpotkuja per jalka nopealla temmolla 30 sekunnin ajan ja sitten taas 30 sekuntia löysemmin ja 30 sekuntia kovaa. Tätä samaa tehtiin myös pysärit-10 potkua-pysärit-10 potkua -tyylillä ja siihen perään vielä polvia hitaasti ja nopeasti. Todella tehokasta.
Treenien lopuksi päästiin vääntämään lähiottelua. Oletin, että tämä tekniikka olisi ollut edes jotenkuten hallussa/alkeet opeteltuna, mutta toisenlaiselta kyllä tuntui. Vääntäminen itsessään sujui ihan ok, mutta yritäppä siinä sitten heittoa. Heittoyrityksetkin olivat semmoisia väkinäisiä kahden käden rutistuksia, joissa ei ollut vastustajan vartalon kierron hyväksi käyttämisestä tietoakaan.
Vääntäminen on kyllä taatusti kunnonkohotuksen kannalta yksi tehokkaimmista reenimuodoista. Tuntuu että vielä tunti treeninkin jälkeen hiki lentää..