Olin taas eilen sparritreeneissä. Aika tiukkaa vääntöä oli, sparria periaatteessa 45 minuuttia aika lyhyillä tauoilla. Harjoituksetkin oli ihan mukavia, ensin treenattiin niin että molemmat lyövät ja toinen saa lisäksi vedellä pysäreitä. Sitten niin, että molemmat lyövät ja vain toinen saa potkia. Ja niin edelleen.
Ongelmaksi näyttää nyt muodostuneen itsellä se, etteivät kädet tahdo millään pysyä suojauksessa kun sparri etenee ja alkaa väsymään. Huomaan, että käsiä pitää ravistella todella usein ja suojauksen pitäminen koko erän ajan tuntuu olevan todella haastavaa hommaa.
Löytyi treenistä myös positiivisia puolia. Edelleenkin rohkeus kasvaa koko ajan, eikä sparratessa enää "pelota" samalla tavalla kuin ennen. Olen luultavasti myös pääsemässä irti lyöntien karkuun juoksemisessa ja siinä, että silmät menevät kiinni kun kaveri painaa päälle. Tuon suojauksen pettämisen takia otin kyllä muutaman mukavan osuman tauluun, mutta vakavammilta vammoilta säästyttiin tällä kertaa. Oikeastaan olisi fiksua ottaa joskus oikein kunnolla tauluun, niin oppisi varmaan pitämään niitä käsiä suojauksessa vaikka kuinka väsyttäisi.
Voimattomuudestani suivaantuneena kävin kuitenkin aamulla tekemässä salilla vähän yläkroppa (hauis, olkapäät & ojentajat) treeniä kovalla sykkeellä ja suht iiseillä painoilla. Puolen tunnin treeniin sai siis mukavasti aerobista touhua & lihaskuntoa.